carrello0

eBook - Partneritetet publike private: udhëzuesi ppp

(Albanian language edition)

Autori Crocco Domenico
— WOLTERS KLUWER ITALIA — Anno 2018

Ky manual udhëzues ka si pikësynim të bëjë të njohura 4 fazat e një projekti PPP në përputhje me standardet europiane. Ekspertë me përvojë në fushën e Partneriteteve Publike Private (PPP-ve) shpjegojnë qartë të gjithë hapat e nevojshëm për zbatimin e këtyre 4 fazave: Identifikimi i projektit, Përgatitja e detajuar, Prokurimi dhe Imple-mentimi i projektit.

ALBANIAN LANGUAGE EDITION
 
ACQUISTA INSIEME
LA REDAZIONE CONSIGLIA
PREVIOUSPrevious
Diritto & Pratica del Lavoro
€ 1.191,00 +IVA (-70%) € 355,00 +IVA
NEXTNext
Attendere prego